Aanmelding en plaatsing

aanmeldingsprocedure:

Vanaf dat u of uw partner zwanger is, kunt u zich aanmelden bij 't Kleine Volkje. Dit kan via het onderstaande aanmeldingsformulier. Het is fijn als u deze invult en verzend naar ons.

 

Klik hier voor het aanmeldingsformulier

 

Zodra wij deze ontvangen hebben, nemen wij contact met u op. Hierbij wordt met de volgende omstandigheden rekening gehouden:

  1. datum van aanmelding
  2. de gewenste dagen
  3. de leeftijd van uw kind
  4. broertjes en zusjes van kinderen bij 't Kleine Volkje krijgen voorrang

 

Wenst u meer informatie over de wachttijd alvorens uw kind geplaatst kan worden, dan kunt u mailen naar info@kleinevolkje.nl.

 

 

Persoonlijk kennismaken?

Wilt u zelf de sfeer komen proeven en nog meer horen over onze werkwijze en visie? U bent van harte welkom voor een vrijblijvende kennismaking! Afspraak voor een informatiegesprek!

 

 

 

 

Plaatsingsprocedure

Indien het aanbod dat wij u doen aansluit bij uw wensen sturen wij u een plaatsingsovereenkomst. Na twee weken dient de plaatsingsovereenkomst getekend te worden terug gestuurd aan 't Kleine Volkje.

Na tekenen van de plaatsingsovereenkomst bent u verzekerd van een plaatsing van uw kind. Indien ouders de plaatsingsovereenkomst willen beëindigen voor de startdatum van de opvang voor hun kind, brengen wij 80 euro annuleringskosten in rekening.

handen1